Suka sangat Premium Beautiful ni. Pakai Premium Beautiful, tak perlu risau kalau termakan banyak. Zaza memang suka makan, tapi selalu je rasa bersalah bila termakan banyak. Tapi, sejak pakai Premium Beautiful ni, tak perlu nak risau sangat. Kita rasa confident sebab Premium Beautiful ni ada ciri-ciri pembakaran lemak yang handal, dengan tenaga FIR di samping membentuk badan supaya sentiasa kemas dan cantik. Ia berupaya meningkatkan tahap metabolisme dalam badan. Pakai PB selama 8 jam sehari dah sama kesannya dengan kita berjogging atau buat senaman. So, kalau ada cara yang senang, sudah tentu Zaza pilih cara yang senang.
Semalam, waktu breakfast, order lah roti telur. Tapi bila makan sekeping rasa macam tak cukup. So, tambahlah order. Nak order mee goreng dan telur mata. Orang yang ambil order tu banyak kali confirmkan balik, betul ke Zaza nak tambah order lagi. Hehe, pelik sangat ke kalau nak tambah order lagi? 
Berani buat macam tu sebab Zaza tau, pakai Premium Beautiful ni, memang dia akan jaga badan kita sebaik-baiknya. Zaza ni memang obses tau pasal kurus ni. Setiap kali bangun tidur, setiap kali lepas makan, setiap kali sebelum tidur, Zaza memang suka timbang berat dulu. Tapi, sekarang ni, bila timbang memang rasa puas hati, tak pernah lah jarum penimbang tu pergi lebih dari 45kg. Memang ia akan tunjuk kat 45kg atau 44 kg je. So, Best kan makan banyak tapi maintain je gitu. 😀 So caranya, hanyalah sarungkan Premium Beautiful 8 jam sehari.
Apa yang boleh Zaza katakan, Premium Beautiful ni memang cara untuk kurus yang berkesan tanpa perlu senaman dan diet 😀
Kepada mereka yang nak tahu cara kurus dengan Premium Beautiful ni boleh whatsapp Zaza. Sure uoll pun suka sebab tak perlu nak sekat makan lagi dan tak perlu nak buat senaman yang ketat 😀
Love,
Zazalina

019-3075397

Share This