Lagi testimoni BB PLUS COLLAGEN. Kali ni, jom tengok testimoni bb plus collagen dari saya sendiri. Saya dah minum lebih dari 3 kotak BB PLUS Collagen. So, sekarang ni nak masuk yang ke 4 kotak. Perubahan yang saya alami?
Pertama sekali, saya perasan kulit saya dah tak berminyak sangat. Kalau tak sebelum ni, kulit saya cepat je berminyak. Kadang bedak pun hilang, terutama kat bahagian dahi dan hidung. Sekarang ni dah rasa kurang sikit. Kedua, kulit saya dah rasa cerah sikit. Ha, ni saya excited jugak. Tak sangka, kulit di badan pun turut mencerah. So, secara tak langsung, saya dah dapat faedah lain di situ. Jerawat pun dah kurang dah sekarang. Kalau tak, belum baik jerawat lama, dah tumbuh jerawat baru.
So, saya nak lah berkongsi dengan readers testimoni BB PLUS collagen dari saya sendiri. 

Tengah dekat office pun sempat lagi nak selfie. Saja, nak tengok berminyak tak muka. Selalu memang berminyak-minyak lah walaupun duduk dalam aircond. Sekarang ni, dah kurang, dan bedak pun tahan lama.
Yang gambar dekat atas ni ialah testimoni BB Plus Collagen. Yang kiri masa sebelum saya minum Bb Plus collagen dan yang kanan tu selepas minum Bb Plus collagen. Nampak kan, dah cerah sikit. Bestlah macam ni, kalau sebelum ni orang sibuk dengan set produk untuk cerahkan muka, tapi nanti muka je putih, tapi badan tak berapa nak putih. Tapi dengan BB Plus collagen, pencerahan satu badan. Best kan?
Sekarang ni, seronok dengan perubahan dalam masa 2 bulan minum BB Plus Collagen. Memang saya akan teruskan dan memang dah jadi peminum tegar BB Plus Collagen.
Kalau berminat nak cuba, boleh lah contact saya. Untuk yang tinggal sekitar Kuala Lumpur, boleh je arrange untuk COD. Kalau nak jadi agent dropship pun boleh, dengan bb plus collagen ni pun mampu capai income 4 angka sebulan.
Nanti saya akan share kan testimoni BB Plus Collagen lagi.
019-3075397
Share This