Nak nangis tengok testimoni dari Safriza ni. Saf ni salah seorang dari pengguna tegar Premium Beautiful. Tengoklah konsisten selama tiga tahun, inilah hasil yang beliau dapat. Mau tak happy kan.
Apa kata Saf?
Testimoni kurus dengan premium beautiful
“Syukur bila 2015 Saf makin mengecik..
Ingat lagi waktu mula-mula kerja dulu my waist line was just 26. Tapi Alhamdulillah my waist line berjaya mengembang sampailah size 29-30 gara-gara syndrome suka makan tapi tak suka exercise.

Uwaaaaa ini tak boleh jadi sebab kalau waist line kita lebih dari 89cm, nanti macam-macam penyakit boleh bertandang tau..huhu taknak..

For now Saf dah berjaya sarung balik my old jeans yang size 27 tu..yeayyy..

Saf still nak kurus lagi and kalau boleh biar dapat size pinggang 25 pun takpe..

Sebab dengan PB inshaaAllah semua tu tak mustahil! 

Kalau Saf boleh, you all pun boleh.”
Berkat dari consistent pakai PB inilah hasilnya. Ramai yang mesej tanya betulkah PB boleh kuruskan badan, so jawapan dia boleh. Tapi dengan syarat kena pakai consistent macam Saf. 
InsyaAllah, Zaza akan guide uoll sepenuhnya cara pemakaian Premium Beautiful supaya uoll pun boleh jadi macam Saf 
Testimoni kurus dengan premium beautiful
Whatsapp 

019-3075397



Share This