Lepas Bersalin Perut Masih Macam Mengandung 4 Bulan?
Wanita mana yang tak menghadapi masalah perut buncit. Lagi-lagi selepas bersalin. Memang dugaan betul la bila dah bersalin tapi orang masih cakap macam ada baby dalam perut. Memang sentaplah, bagi seorang wanita bila ditegur sebegitu. Tapi, janganlah terlalu sedih atau runsing. Wanita secantik mana pun, pasti takkan terlepas dari masalah ini. Lihat sendiri, bakal Permaisuri England, Kate Middleton pun mengalami masalah yang sama macam kita.
Korset Premium Beautiful Untuk Berpantang
Tapi, itu dulu. Masa beliau baru lepas bersalin. Sekarang, body dah makin ramping dan kulit makin flawless. Memang kena ada USAHA untuk kembalikan semula bentuk badan agar kita sendiri rasa yakin dengan diri beliau. Takkanlah badan boleh jadi cantik semula tanpa buat sesuatu kan? Agaknya, apa yang Kate buat ya untuk dapatkan bentuk badannya semula. Mesti dah habis berpuluh-puluh ribu asalkan dapat apa yang diidamkan. 
Korset Premium Beautiful Untuk Berpantang
Gambar terkini 🙂
Namun kita rakyat Malaysia, sangat-sangat beruntung sebab tak perlu berhabis berpuluh ratus ribu untuk hilangkan perut buncit tu. Masyarakat kita memang kaya dengan petua turun temurun seperti berbengkung, bertangas, berurut dan sebagainya.
Tapi, sekarang ni dah tak ramai yang mengamalkan berpantang secara betul atau details macam zaman nenek moyang kita dulu. Sesetengahnya merasakan leceh, nak balut bengkung sepanjang 40 meter di badan, dengan kudrat yang tak berapa kuat nak tarik bengkung tu, dan ada yang kata susah sebab nak ke tandas dan sebagainya… Makanan pun tak jaga sangat. Tak macam zaman dulu, memang details sangat cara pemakanan sewaktu berpantang. Proses bertungku pun rasanya dah tak sama macam zaman dulu lagi. Sekarang ni, semua orang kalau boleh nak cepat dan mudah saja, tak suka perkara yang merumitkan.
Akibatnya:-
Darah nifas yang tertinggal akan menyebabkan ketumbuhan dalam rahim, Lepas bersalin tiba-tiba dapat kesan ada Cyst, Fibroid dan Endo.
Rahim lambat sembuh dan kecut. Pengecutannya tidak rapi dan tak pasal-pasal lepas bersalin macam-macam jadi. Keputihan, faraj Berbau, rahim bengkak atau kembang, ketumbuhan rahim dan bermacam lagi masalah sakit dalaman wanita yang kita sendiri ngeri dan takut. NaudzubillahhiMinZalik.
Hormon juga jadi tak stabil. Bila tak stabil, memang terdedah kepada masalah kegemukan melampau, haid tak teratur dan stress.
Ada cara yang lebih mudah sekiranya anda ingin menukar cara tradisional tu untuk memudahkan urusan seharian berpantang dan uruskan anak lagi. Kak Zaza nak share pada semua tentang Bengkung yang mudahkan kerja anda dan ianya sama sekali tak rimas langsung. Dan bengkung ni pulak ada khasiat 20 in 1. 
Sebab bengkung ni ada Far Infrared Rays ( FIR ) yang boleh :-
– Melancarkan peredaran darah, jadi darah nifas cepat bersih
– Seimbangkan hormon
– Kempiskan perut kembang lepas bersalin
– Mengecutkan dan merapatkan rahim dengan cepat
– Buang angin dalam perut dan faraj
– Menghalang keputihan
– Menghilangkan Strechmark
– Membanyakkan susu badan
– Membentuk semula badan dan part yang kembang
– Membakar lemak 900 cal per hour
Dan banyak faedah dari hujung rambut hingga hujung kaki
Semua ni kita akan dapat bila kita pakai Corset Premium Beautiful ni. Lega rasa kan. Tak payah risau-risau dah nak fikir pasal bentuk badan. Pakai je, dah settle macam-macam masalah.
Bukan nak over promote, tapi dari pengalaman ribuan testimoni orang yang berpantang dengan Premium Beautiful ni, hasilnya memang PUAS HATI dan DRASTIK!!
Korset Premium Beautiful Untuk Berpantang
This is one of amazing testimonial dari pengguna korset Premium Beautiful yang berpantang menggunakan korset Premium Beautiful ini. Bukan mimpi lagi, perut yang masih besar selepas bersalin tu, dapat dikempiskan dengan hanya memakai korset ini.
Even bersalin secara ceaser pun, SANGAT-SANGAT perlu pakai bengkung Premium Beautiful untuk memastikan luka luar dan dalam pulih sepenuhnya.
Ngeri tau kalau luka luar je kering tapi yang kat dalam tu busuk ‘benyek’..ooooouh!!scary!!!
Bila bersalin, perkara pertama kena buat sarung perut dulu. Lepas dah sarung, baru boleh fikir pasal mengurut. Tak guna berurut kalau bengkung tak ada. masuk angin juga ya.
Jadi, sediakan bengkung sebelum bersalin ibarat sediakan payung sebelum hujan.
Berapa harga Premium Beautiful?
Harga? 
Boleh Dirunding 
Yang penting semoga ibu-ibu kat luar sana berpantang dengan tenang dan bahagia. Taknak la rasa tersiksa dan stress nak mengikat, membalut bagai.
Sentiasa pastikan masa kita sentiasa diuruskan dengan sebaiknya untuk diri dan si comel.
Bakal-bakal ibu boleh dapatkan harga istimewa dengan Kak Zaza
 Premium Beautiful Expert

019-3075397
Free Fitting kawasan Kuala Lumpur dan sekitarnya.
Share This