Kak Zaza nak share dekat anda semua, testimoni rakan kongsi Arni, yang dah dapat shape badan seperti sebelum bersalin. Wanita mana yang tak suka kan kalau badan dari dulu sampai sekarang pun sama je.
Terima kasih Arni, sebab sudi berkongsi pengalaman berpantang dengan Premium Beautiful 🙂
“Ok Arni share pasal testimoni Arni ni.


Arni memang jenis kalau mengandung memang besar. Masa preggy anak sulung, berat cecah 69kg. Preggy anak ke-2 berat cecah 67kg. And anak kedua lahir berat 3.7kg tau! So boleh bayang la ye besar mana perut ku membesar 😂

Arni bersalin normal. So by right hari pertama memang dah boleh terus sarung waist nipper tu. Tapi Arni tak boleh cangkuk waist nipper tu. Sebab buncit sangat perut ni. Sedih tau! Hari ke3 Arni paksa cangkuk waist tu. Then lepas tu makin lama makin senang.


After bersalin, berat Arni turun dari 67kg ke 56kg. Kadang 55kg. Berat Arni , memang takat ni je. So yang hari ke 5 tu mmg berat ni lah.


Korang nak tau tak, magicnya Premium Beautiful ni. Walaupun berat yang sama, tapi bentuk badan boleh jadi tak sama. Sebabnya…. Mesti korang terkejut. Berat Arni tak turun pun. Memang takat tu je. Yelah, makan banyakk kot sebab asyik lapar. Kita breastfeed anak kan. Tapi korang tengok lah sendiri hasilnya pakai Premium Beautiful. Even berat sama, tp nampak slim kan day 44 tu daripada day 5.


So harap boleh turun lagi lah. Hari ni turun sikit berat 54kg. Haha. Moga boleh la capai 50kg atleast.


Teringat dlu berpantang anak first, mintak suami bawak kan seluar jeans yg selalu pakai sebelum preggy, konon nk pakai lepas pantang. Tapi mmg tak muat weh. 


Kali ni confident je, mintak husband bawakkan baju kurung size XS nak pakai waktu kenduri. Memamg muat pun!!


So memang berbaloi tau pakai PB masa berpantang.”





Best ke best? Kak Zaza pulak yang jealous tengok Arni sekarang ni. Taknaklah kalah dengan ibu anak dua ni kan. Hehe.

So uolls pun boleh dapatkan balik shape badan cantik dengan hanya memakai Premium Beautiful. Boleh risik-risik dari Kak Zaza ya. 


019 307 5397

019 307 5397

019 307 5397


Share This