Ini antara testimoni tilam kuat @ biovelocity sleepmate. Sebelum ni, Nuzul pernah mengalami kemalangan jalan raya yang agak mengerikan bagi saya. Dan selepas itu, dia mengalami sakit belakang yang sangat teruk. Tapi, bila dah berjumpa dengan tilam kuat @ biovelocity sleepmate ni, sakit belakang dia dah berkurang. Dia dah boleh buat aktiviti hariannya macam biasa.
Saya baru je kenal dia beberapa bulan lepas, dan kalau dia tak bagitau kat saya tentang sakit yang dialaminya sebelum ni, memang saya tak sangka lah. Ye lah, dia nampak cergas dan sihat je. Ligat pulak buat bisness dekat Kuantan. Rajin pulak tu turun KL nak menghadiri majlis ilmu dengan TLC.
Happy bila tengok dia pun dah dapat kehidupannya dengan hanya tidur atas tilam kuat @ biovelocity sleepmate ni.
Maknanya, pelapik tilam ni, memang tilam kuat. Dengan Bio Velocity Sleep MAte (BVSM) @ tilam kuat (pelapik tilam) yang disuntik dengan tenaga baram laut dalam selain dapat memulihkan sistem saraf dapat membantu:
  •   mengurangkan tekanan
  •   menghilangkan kesakitan otot,
  •   melegakan sakit belakang
  •   mengurangkan ketegangan leher
  •   melegakan rasa kebas
Tengok saja testimoni tilam kuat @ biovelocity sleepmate ni.
Yang nak cuba sendiri tilam kuat @ biovelocity sleepmate ni, boleh hubungi saya untuk FREE DEMO dan FREE CONSULTATION
Zaza
019-3075397

Share This