Testimoni ni Zaza copy dari my business partner Azi. Pagi-pagi tadi lagi dah dapat whatsapp dari dia dan betapa excitednya dia bercerita tentang Premium Beautiful ni.
Ini entrynya.. Enjoyzzzz.. 😀
“Azi baru pakai 2 minggu dah boleh guna cangkuk ke-2, badan pun rasa ringan, memang membantu legakan sakit pinggang, badan pun ada shape dan rasa kurus sebab seluar & skirt dah longgar :).
Sebab Azi memang jenis tak kuat makan, bila pakai ni lagi membantu control makan. Makan sikit je cepat rasa kenyang. Sebelum ni walaupun duduk rumah, segan nak pakai baju fit sebab nampak perut buncit, sekarang tiap-tiap hari pakai baju fit je kat rumah :)”

Congratz Azi. I’m happy for you. Ni baru 2 minggu je tu pakai Premium Beautiful.. Woooo…. 
Nak cuba? Jomlah… Hihi…
Contact / whatsapp Zaza 019-3075397.
Share This