Wah, dah setahun berlalu rupanya Zaza naik ke pentas untuk pertama kali atas pencapaian dalam business ini. Tahun lepas, pertama kali Zaza datang ke majlis anugerah SM/SSM ni, dan pertama kali juga dapat naik ke pentas untuk menerima anugerah. SM ini merupakan pencapaian pertama dalam business ni, dan ia merupakan simbolik kejayaan untuk terus mendapat keputusan yang cemerlang. Ia juga merupakan titik tolak pertama dalam business ini. Of course, Zaza masih ingat dengan segarnya kenangan tahun lepas. Memang kenangan yang tak dilupakan.
Boleh baca kisah setahun lalu di sini
Majlis SM SSM 2014

Kini dah setahun, majlis yang sama berlangsung, dan kali ini meraikan pula rakan-rakan TLC yang lain. Best bila dapat bayangkan perasaan mereka ini yang akan ke pentas. Sudah tentu perasaan excited, happy, gementar, dan macam-macam lagi perasaan lah. Dah tentu kepala ligat memikirkan baju yang nak dipakai pada hari yang penuh gemilang tu. Walaupun ini baru pencapaian pertama, tapi rasa puas dan syukur sebab berjaya melepasi peringkat pertama business ini. Tak tergambar kepuasan itu.
Esok, majlis berlangsung dekat Dewan MCA. Zaza pun walaupun tak naik ke pentas, tapi tetap semangat nak cari baju nak pakai esok. Tak sabarnya nak meraikan mereka ini dan lagi tak sabar nak berkumpul dengan adik-beradik Top Leaders Circle yang lain. Nantikan update Zaza dalan next entry ok. 😀
“Each success is the beginning of the next one”
ZAZALINA

019 3075397


Share This