Fenomena melanda lagi. Kali ni dengan tilam kuat @ biovelocity sleepmate ni. Memang permintaan terhadap pelapik tilam ni semakin menjadi-jadi sekarang ni. Bukan je di Malaysia, malah mendapat perhatian juga dari negara jiran. Ramai rupanya yang mengalami masalah kesihatan tanpa kita sedar. Yelah, keadaan kita yang sekarang ni terdedah dengan pelbagai radiasi dari gadget, tv, udara, memang boleh mengganggu tahap kesihatan kita. Pernah tak bila kita bangun dari tidur, kita rasa macam moody tak tentu hala. Tak pun, badan rasa sakit-sakit dan masih lagi mengantuk walaupun dah tidur 8 jam. Ha, itu maknanya kita ada negative aura dalam badan kita. 
Dan salah satu dari usaha kita untuk meningkatkan aura dan mengatasi masalah kesihatan kita ialah dengan tidur atas pelapik tilam kuat @ biovelocity sleepmate ni. Tak percaya?? Kena lah percaya.
Dah banyak testimoni positif dari pesakit sendiri, yang dah nampak perubahan lepas guna tilam kuat ni.
Tak salah kalau kita laburkan untuk pelapik tilam ni, sebab ianya jugak untuk kesihatan kita. Kesihatan memang amat penting dalam kehidupan seharian. Kena lah jaga tubuh badan kita ni dari sekarang, sebab tubuh yang sama jugak ini akan kita gunakan untuk 10, 20 tahun akan datang. Mana boleh nak ganti-ganti lagi dah. So, kenalah recharge balik tenaga dengan pelapik tilam ni. Cuma alaskan pada tilam atau boleh juga dibuat selimut, insyaAllah, bangun pagi, dah boleh rasa kesannya. Dia macam ada tenaga luar biasa pulak. Lagipun kalau badan kita sihat, nak beribadah pun senang kan.
Siapa yang sesuai guna tilam kuat @ biovelocity sleepmate ni?
  • pesakit gout
  • pesakit asma
  • imsomnia
  • sakit otot
  • pesakit kencing manis
  • stress
  • senggugut
  • pesakit strok
  • perokok
  • tekanan darah tinggi
  • sakit sendi
  • terdedah kepada persekitaran radiasi
So, kebaikan yang boleh dapat dari menggunakan tilam kuat @ biovelocity ni:
  • merangsangkan dan menyelaraskan sistem saraf satu badan
  • melancarkan peredaran darah
  • detox
  • meningkatkan metabolisme
  • menstabilkan hormon
  • meningkatkan aura dan energy positif tubuh
  • membuang aura negative 
  • menstabilkan emosi dan mengurangkan tekanan
  • meningkatkan tenaga batin
  • anti gravity
  • awet muda
  • remove radiation
 Jom dapatkan sekarang pelapik tilam kuat @ biovelocity ni. Lepas ni takdalah asyik nak marah-marah je kan. Kalau tiba-tiba boss marah-marah kita, bagi je dia tilam kuat ni, sure lepas tu emosi dia jadi stabil 🙂
Tengok betapa gembiranya kami guna tilam kuat ni.
Nak dapatkan FREE Demo dan FREE Consultation, boleh contact saya
Zaza
019-3075397
Share This