Ada juga suara-suara yang kata, susah nak buat business Premium Beautiful ni. Takut tak terjual nanti. 
Macammana nak berjaya kalau belum buat lagi kita dah ada negative thinking kan. Sebenarnya nak berjaya dalam business ni memang lah kena berusaha. Kejayaan takkan datang bergolek jika tanpa usaha yang gigih. Dari pengalaman Zaza sendiri, ini antara beberapa tips yang perlu dilakukan untuk berjaya dalam business ni.
FOLLOW  LEADER yang betul..yang dah berjaya…jangan follow orang yang tak berjaya or orang yg langsung tak buat biz ni atau forum2 yang tak berfaedah di luar sana… Harus rapatkan diri dgn pemimpin kita…coz diala sifu kita… ikut apa saja yang dia buat.. sentiasa rujuk dia…CONFIRM kite dapat jadi macam dia…
MATLAMAT kene firm…jangan berubah-ubah setiap masa. kalau bulan ni kita nak capai sesuatu.. WORK ON IT…kena ade time frame…jangan delay matlamat anda…bile dah terbiasa delaaaay je…jadi goal kite pun tah kemana…lama2 makin jauhlah kite dengan matlamat kita…
ISTIQAMAH…buat berterusan…don’t ever give up easily…bile jatuh bangkit semula…Cuba bayangkan if Kak Ana (my top mentor) give up, agak-agak Kak Ana dapat ke jadi multi-millionnaire… Income RM1.5 million a month… Jadi one of the most successful multi millionnaire entrepreneur di Malaysia ni…tersenarai dalam Top 10 multi-millionnaire di majalah Personal Money, dapat Award Empowerment of Women of The Year..
BERKORBAN…kalau nak berjaya perlu ada banyak pengorbanan… Pengorbanan masa, tenaga, duit…bayangkan ya…Kita nak berjaya, nak jadi jutawan, nak pegang income juta-juta… tapi taknak korban masa…nak duduk relax kat rumah, nak tidur golek-golek depan tv… rasa-rasa, kalau macam ni boleh jadi jutawan tak.. hmm…fikirkan…



Share This