Zaza tau, kebanyakan wanita (hampir semua) memang nak badan yang kurus dan langsing. Siapa yang tak suka kan kalau badan ala-ala model, nak pakai baju apa pun senang. Pakai apa pun nampak cantik je. Tapi, yang menjadi masalahnya, susah betul nak istiqamah dalam melakukan sesuatu kan. 
Ramai yang tanya Zaza, apa amalan yang Zaza lakukan untuk sentiasa kekal langsing dan kurus.
Kalau anda ikuti blog Zaza dari awal lagi, pasti anda tau kan apa yang Zaza lakukan. Secara peribadi, Zaza takdalah amalkan apa-apa rahsia atau secret recipe pun nak kurus. Cuma pakai Premium Beautiful corset je untuk rahsia berat ideal
Diet? Ada yang tanya, Zaza diet ke? Bagi Zaza, diet tu memang penting. Diet tu maksudnya kita kena kawal pemakanan kita. Memanglah, pakai corset Premium Beautiful ni tiada pantang larang nak makan. Tapi, kesihatan pun kenalah jaga. Zaza memang suka makan, tapi Zaza memang pastikan Zaza makan tak keterlaluan. Ada yang tanya, susah lah nak jaga makan, sebab suka makan. Jangan risau. Pakai Premium Beautiful ni memang boleh control cara pemakanan kita tu. Dan memang berkesan tau. Bila usia kita dah masuk 30-an, percayalah, masa tu agak susah kita nak control corak pemakanan kita. Walaupun kita control kuantiti makan, tapi berat badan kita susah nak turun, kalau salah cara, memang akan naik walaupun kita control makan. Lagi-lagi kalau kita memang tak pernah jaga corak pemakanan kita waktu muda. Bila dah tua, memang agak terlambat sikit. Luckily, Zaza jumpa Premium Beautiful sebelum badan Zaza sempat mengembang. Waktu tu pun, Zaza dah rasa, metabolisme badan yang agak perlahan, makan sikit, tapi badan rasa berat. 

Tips Langsing Dan Kurus Dengan Premium Beautiful

After 2 years setia dengan korset Premium Beautiful
Tapi, kalau badan dah mengembang nak pakai Premium Beautiful pun memang takda masalah. Cuma, anda kena kawal dulu cara pemakanan anda tu. Bersabar sikit untuk dapatkan berat ideal tu. Sebab kalau kita jaga makan sambil pakai Premium Beautiful, memang lagi cepat nak kurus. Tapi janganlah expect, pakai hari ni, esok lusa dah terus dapat badan macam Che Ta. Percayalah, bila dah dapat berat ideal dengan pakai Premium Beautiful, waktu tu, tak perlu dah beria-ia diet. Waktu ni bolehlah nak makan apa je. Tapi janganlah melantak pulak ye. Kesihatan pun jangan lah pandang remeh. Elakkan terlampau makan benda yang manis dan berlemak.
Dan kalau anda pakai Premium Beautiful dan bersenam, lagi bonus untuk anda. Lagi cepat lah untuk anda kurus dan langsing. Nak kurus, langsing ni bukan untuk sesiapa, tapi untuk diri sendiri jugak. Sebab bila badan kita cantik dan sihat, automatically kita rasa lebih confident. 
Believe me, Premium Beautiful memang bantu anda capai impian anda. Senang nak langsing dan kurus tau. Sebabnya dah ramai orang sekeliling Zaza sendiri yang dah capai impian mereka dengan Premium Beautiful.
Tak kiralah badan anda macammana sekalipun. Pakai Premium Beautiful, badan kita akan cantik terletak. Kalau anda ikut cara yang Zaza nyatakan kat atas tu, lagi cepat lah anda boleh kurus dan langsing.
Jangan risau kalau sekarang ni, anda gemuk, perut buncit, bongkok, kurus kering atau sebagainya, sebab, it will never too late for you all to wear Premium Beautiful. InsyaAllah tak rugi langsung nak buat investment dengan Premium Beautiful ni sebab ia memang berbaloi for a lifetime. Yang ruginya kalau anda tak pakai Premium Beautiful 😀
Tips Langsing Dan Kurus Dengan Premium Beautiful

Tengok sendiri lah perubahan Saf ni. Memang jealous gilerrr tengok perubahan Saf. Dari badan besar, tapi kini dah gembira berbadan kecil. Kalau nak tahu, masa tahun 2012 tu (gambar kiri) pinggang Saf nak cecah 29 inci tau. Padahal sebelum ni, Saf ni kecik je orang nya, pinggang cuma 26 inci je. Bayangkan, sebab tak kawal, dah naik 3 inci! Saf memang consistent pakai Premium Beautiful ni sejak 2014. Dan, September 2015, boleh tengok sendiri macam dalam gambar. Saf sekarang dah boleh pakai jeans saiz 27. Pinggang semakin mengecil. Kata Saf, kalau dia tahu, dari awal lagi dah pakai Premium Beautiful, kot-kot sekarang ni dah jadi macam Che Ta. Hehe.. Tapi, macam Zaza kata tadi, tak terlambat pun nak pakai Premium Beautiful. Saf kata, nak sihat, kurus dan nak cantik untuk kepuasan diri sendiri. Bila badan ringan, lagi memudahkan pergerakan dan nak beribadat pun lagi mudah.

Tips Langsing Dan Kurus Dengan Premium Beautiful

Dengan Saf
Premium Beautiful corset still dalam promo. Grab your corset now 🙂
ZAZA

019 3075397


Share This