Holaaaa… Tak sabar nak tunggu annual dinner dengan rakan-rakan dalam TLC minggu ni. Yang paling best sebab dapat tengok sendiri live performance from Mark Adam. Sebelum ni selalu terhibur dengan nyanyian dan keletahnya dalam TV je, tapi kali ni dapat tengok sendiri secara live. I am so exciteddddd.
Event diadakan di KLGCC. Memang tengah survey-survey baju untuk red carpet nanti. Agak-agak nak dress up macammana ya untuk tema malam tu, ala-ala Bond Girl.. LOL.

bond with tlc mark adam

bond with tlc mark adam

Share This