Petang ni Zaza nak belanja gambar-gambar menarik sepanjang percutian di Austria dan Hungary. Percutian ni memang sangat istimewa sebab PERCUMA kan. Semuanya ditaja. Kalau sebelum ni dah menakluki bumi Shanghai, kali ni TLC nak menggegarkan bandar Austria dan Hungary pula 🙂
 Dekat Europe memang terkenal dengan senibina bangunan yang cantik


Suasana malam di Vienna
Street performance
Music Festival dekat Salzburg
Note muzik Mozart

Antara pertunjukan menarik sewaktu dekat Visegrad Castle. 
Di hadapan hotel penginapan kami di Hungary. Semuanya percuma tau 🙂
Barisan mentor-mentor dalam TLC
Gala dinner. Cantik sungguh dewan ini. Terasa macam berada dalam fairy tales.
Ini sebahagian dari gambar-gambar menarik sewaktu di Austria dan Hungary. Seronoknya! Kalau dapat peluang melancong macam ni secara percuma siapa yang tak nak kan? 
Dan, untuk trip seterusnya untuk tahun ni ialah Bangkok!! 
Jom bersama kami bercuti di Bangkok pula. Tak best kirim-kirim barang ni, beli sendiri dekat sana lagi puas hati 🙂
Kalau nak tau bagaimana nak dapatkan peluang melancong percuma ni, boleh contact Zaza.
Sambil berpeluang buat income besar, sambil berpeluang melancong percuma!
Zazalina

019 307 5397
Share This