Hehe..Sampai bergegar Putrajaya bila Top Leaders Circle berada di sana Sabtu lepas. Bagi meraikan ulangtahun syarikat yang ke-23. Dah lama company ni. Alhamdulillah, masih bertahan kukuh sehingga kini, dengan produk yang memang dah superbrand, dan melahirkan ramai usahawan berjaya hanpir setiap masa. Bukan senang nak jumpa company yang dalam industri yang sama yang boleh bertahan lama macam ni. Syukur lah dipertemukan dengan company hebat macam ni.

top leaders circle

top leaders circle

Dengan sebahagian dari team kami.
Dalam majlis hari tu juga, diumumkan yang mentor kami CDM Salha Zain mendapat anugerah Excellence Award 2015. Zaza sangat berbangga sebab mentor kesayangan dapat pencapaian yang sangat mengagumkan. Tahniah Salha. Sebagai protege, dah tentu gembira dan bangga sebab dapat mentor yang secemerlang Salha. Berkecimpung dalam perniagaan ni almost 6 tahun dan sekarang dah melahirkan ramai master trainer dan usahawan yang berjaya seperti beliau juga.

top leaders circle

top leaders circle
Bergambar dengan Salha Zain yang juga merupakan icon sohonista Malaysia
top leaders circle
Dengan Lynna, rakan kongsi Zaza yang sangat committed.
top leaders circle
Dengan Ana
top leaders circle
Dengan Nuzul
top leaders circle
Dengan Salleha
Dengan As
Ini hadiah utama untuk cabutan bertuah hari itu.
top leaders circle
top leaders circle
Yes, proud to be a part of Top Leaders Circle family.
Kami adalah TLC, dan TLC adalah kami.
Nak jadi sebahagian dari keluarga Top Leaders Circle?
Boleh hubungi Zaza 019-3075397 atau email zazalinaothman@gmail.com
Share This