Tak sah dalam business ni kalau tak pergi melancong dengan Top Leaders Circle. Melancong secara PERCUMA je pulak tu. Lepas ke Austria dan Hungry awal Januari, kali ni TLC menggegarkan bumi Vietnam pulak.
Actually trip ni sepatutnya ke Bangkok pada bulan lepas. Tapi disebabkan ada berlaku pengeboman dekat sana, maka company telah batalkan trip yang bernilai 2 juta itu dan telah menukarnya dengan trip ke Vietnam.
Kalau dah ke Vietnam, apa lagi. Shopping lah gamaknya kan!
Ready nak ke Vietnam
Seronoknya dapat honeymoon sekali lagi. FREE pulak tu!

Premium Beautiful di Vietnam

Kalau melancong dengan TLC, cuma bawa duit belanja nak shopping je. Yang lain-lain tak perlu risau dan takpayah fikir. Company dah sediakan semuanya. Dari tiket flight, hotel, makan, entry ticket ke, semuanya ditanggung. So you all cumba bawa diri dan duit nak shopping je. Seronok kan. Dan kalau dengan TLC, memang fun, dan boleh tengok perangai gila-gila masing-masing bila kat luar negara 😀
Next trip ke Osaka Jepun. Sangat excited sebab memang teringin sangat nak ke negara terbit matahari ni. 
Ada siapa-siapa nak ikut? Boleh contact Zaza kalau berminat.
Whatsapp
Zaza

019 307 5397

Share This