Dah nak habis dah bulan Januari. Kejap je kan. Sedar tak sedar dah 30 hari kita berada di tahun 2015. So far macammana tahun ni?
Alhamdulillah, Zaza masih berada bersama Top Leaders Circle. Semakin hari semakin yakin dengan TLC. Hari-hari ada saja perkembangan yang menggembirakan kami. Memang bulan ini merupakan permulaan yang baik untuk TLC.
Zaza sendiri pun rasa memang banyak sangat perubahan yang Zaza dah alami sejak bersama TLC. Dari tak pandai berniaga, alhamdulillah, semakin kencang dengan TLC. Dan harap-harap momentum ini diteruskan sampai bila-bila. Bukan untuk Zaza seorang, tapi rakan-rakan kongsi lain. Dalam TLC yang best, kami tak buat sorang-sorang. Semuanya kami lakukan bersama-sama. Kami memang tidak pernah mengenali antara satu sama lain sebelum ni. Tapi TLC lah yang telah menyatukan kami semua. Dari kehidupan biasa, menjadi kehidupan yang luar biasa. Tak pernah terfikir sebelum ni untuk mendapat peluang business yang sempurna seperti di TLC. Memang lengkaplah TLC ni.
Ini sebahagian dari usahawan TLC yang hadir ke majlis ilmu minggu lepas. Ini merupakan kelas pertama untuk tahun 2015. Kelas memang lah tak wajib, tapi untuk melengkapkan diri sebagai usahawan berjaya, rasanya memang perlu lah untuk datang ke sini setiap minggu. Memang masing-masing excited dengan kelas minggu lalu. Dah lah ada tetamu khas iaitu jutawan CDM Hamisah. Dihidangkan pula dengan video TLC di Austria dan Hungary pula. Terus semangat jadi berkobar-kobar nak ke Bangkok pula selepas ini.
Inilah CDM Hamisah. Dulu merupakan seorang guru, tapi sekarang ni dah jadi usahawan yang berjaya. Merupakan salah seorang dari mentor kami dan kalau dengar dia berucap macam ni kan, memang terpukau lah dengar. 😀
Dua orang mentor yang memang dah terbukti kejayaan dan menjadi usahawan berjaya. Bila lihat kejayaan mereka, rasa berkobar-kobar kerana yakin, kami semua pasti akan merasainya juga. InsyaAllah.
Ini antara orang kuat TLC.
Macam sopan pula gaya kami dalam gambar ni. Hehe
Ha, barulah betul. Ini memang signature pose kami. Terkam selagi boleh. 😀
Lepas kelas, sambung kat sini pula. Sedar tak sedar sampai 2.30 pagi berkampung kat sini. Sebab, bila setiap kali jumpa kan, mesti dapat idea yang berbeza. 
Sebab tu seronok buat business dengan TLC ni. Setiap permasalahan pasti ada orang yang tunjukkan. Nak buat sendiri mungkin boleh, tapi nak dapatkan ilmu dekat luar sana dah tentu kos yang tinggi pula. Dengan TLC memang free je. Selain ada guidance, kalau tengah down pun mereka ada untuk saling membantu. Best sangat!
Untuk anda yang masih tercari-cari peluang perniagaan, boleh lah join kami di Top Leaders Circle. Tak perlu risau tentang produk, sebab produk kami ni memang sentiasa je dapat permintaan ramai. Senang cakap, kami kat TLC ni memang selalu tak menang tangan. So, dekat sini Zaza nak ajak anda untuk jadi rakan kongsi Zaza. Boleh contact Zaza untuk makluman lanjut. Jangan risau jika anda takda ilmu tentang perniagaan, atau tak pernah berniaga sebelum ni, sebab macam yang Zaza katakan tadi, dekat TLC ni memang lengkaplah. Inilah masanya untuk kita adakan backup saving untuk kehidupan kita. 
Zazalina

019 307 5397
Share This