Memang dasyat penangan PB ni. Hari-hari sentiasa ada permintaan untuk PB. Bukan 1, 2 atau 3 set, tapi berpuluh-puluh set habis terjual tau. Alhamdulillah. Ramai wanita yang nak kurus, yang nak berpantang, yang bersalin caeser, yang nak kembalikan aset dan macam-macam lagi lah cari PB ni. Sebab PB ni memang corset dan pakaian dalam yang sangat-sangat berkualiti.

Ini semua Premium Beautiful yang terjual untuk bulan April saja. Inipun April tak habis lagi, tapi masih ramai yang nakkan PB ni. 
Kenapa Premium Beautiful masih ada demand yang tinggi?
Semua wanita pakai pakaian dalam. Tapi pakaian dalam PB ni boleh buat anda kurus, boleh cantik, boleh ada shape, boleh sihat, boleh bakar kalori dan macam-macam lagi. Tapi pakaian dalam biasa tidak boleh buat badan kita kurus, pakaian dalam biasa buat lemak badan kita terkumpul sampai jadi berlipat-lipat kat bahagian belakang, pakaian dalam biasa tiada warranty, pakaian dalam biasa tidak boleh bakar lemak, pakaian dalam biasa tiada ciri-ciri kesihatan. Fuh, bertuah siapa yang dah miliki PB ni.
Yang berminat nak pakai PB, cepat-cepat hubungi Zaza. Special price dan special gift menanti untuk anda yang whatsapp Zaza. 

Oh ya, ada juga yang tanya Zaza tak offer installment untuk PB ke? Memandangkan ramai yang bertanya, yes, selain dari cash, anda juga boleh beli PB secara installment. Macammana? Boleh hubungi Zaza ya. Offer ni hanya untuk 10 orang yang terawal je. 😀

Zazalina

019 307 5397
Share This