Tsunami PB di mana-mana!
Buka Social Media nampak Tsunami PB!
FB, Blog, IG di mana-mana semuanya Tsunami PB
Memang menjadi-jadi sekarang ni. Kalau buka semua social media, memang kelihatan Tsunami PB sedang melanda. Dah berbulan-bulan masih Tsunami PB. Memang takkan pernah berhenti pasal Tsunami PB. Type je #tsunamipb di social media, confirm akan lihat begitu ramai testimoni PB dan orang membeli PB ni berpuluh-puluh set sehari!
Ramai yang ingin mencuba, dan ramai juga yang sudah mencuba! Berada di pasaran lebih 20 tahun, tak hairanlah kalau semua wanita yang mencubanya memberikan response yang sangat POSITIVE! Yang dah ada 1 set, nak tambah set yang kedua, sebab mudah sikit katanya nak pakai hari-hari. Takdalah termiss untuk pakai PB hari-hari!

Why why why PB menjadi kegilaan ramai wanita?? Bukan je mendapat perhatian wanita. Malah kaum suami pun ada yang tergila-gilakan PB ni dan belikan PB ini untuk isterinya! Mahu taknak PB ni..  Bila pakai, badan jadi terbentuk kemas, mengalahkan anak dara! 

Tak mengira saiz badan! Tak kiralah, saiz M, L atau XL sekalipun, tetap nampak kesan selepas pemakaian corset Premium Beautiful. Ini semua adalah hasil daripada proses pengalihan lemak. Sebagai Premium Beautiful Expert, tugas saya untuk membantu dan memberikan tunjuk ajar bagaimana nak alih lemak ni. Lihat sajalah testimoni ini. Selepas 5 minit pemakaian, lemak di belakang dan tepi ketiak telah dialihkan, breast yang jatuh telah terletak cantik di tempat yang betul. Dah tak nampak perut yang buncit. Lemak di tepi pinggang pun dah dialihkan menjadikan pinggang nampak ada shape dan nampak ramping.

Bagi mereka yang memang dah kurus, masalah utama adalah perut buncit dan bongkok! Walaupun kurus tak bermakna anda dah cantik tau. Kalau kurus yang takda shape, nak pakai baju kurung moden pun berfikir banyak kali. Pemakaian Premium Beautiful sebenarnya boleh membantu proses mengembalikan posture badan. Sayang tau, badan dah kurus, tapi spoil sebab bongkok dan perut buncit yang obviously nampak dan tak dapat nak diselindungkan lagi! 

Ramai yang tanya, kalau extra large size boleh pakai PB? Good news untuk mereka yang berbadan besar, yes, memang ada untuk yang extra size. Walaupun extra size, tapi bila pakai Premium Beautiful, badan nampak lebih kemas, terletak dan firm. Ada shaping yang lebih memberikan keyakinan kepada pemakai. Kalau dulu, nak beli baju yang dah siap design ni, rasa teragak-agak, now dah boleh tersenyum happy sebab bila ke kedai nak fitting baju, eh, dah boleh pakai baju yang dah siap design ni. Mana lah tak happy kan. 
Yang bestnya, Premium Beautiful ni boleh dipakai sewaktu zaman anak dara, early pregnancy (untuk kuatkan rahim), waktu berpantang, dan waktu zaman ibu-ibu. Best kan? Jimat sangat tau. Even waktu mengandung pun, badan tetap cantik sebab dah pakai PB waktu zaman anak dara. Alignment badan masih tak jauh berubah. Dan waktu berpantang pun masih tetap memilih Premium Beautiful sebagai set berpantang. Lebih flexible, cepat dan mudah nak sarung. Lihat je kak Isma ni, pakai Premium Beautiful dari sebelum berkahwin, sehinggalah selepas mempunyai anak. 

Nak dapatkan PB, dapatkan dari yang terlatih saja! Dan kami di Top Leaders Circle is a group of Premium Beautiful Expert because we have trained agents all over Malaysia dan Singapore. Nak pakai je terus je contact Premium Beautiful Expert dan kami akan pastikan yang bila anda pakai, anda boleh rasa sendiri transformasi 360 darjah pemakaian Premium Beautiful ni. Kami akan guide anda dari mula pakai sehinggalah anda benar-benar puas dengan Premium Beautiful ni. Dan our consultation ni memang FREE!
Bila anda dapatkan khidmat kami, anda akan diukur dahulu untuk dapatkan saiz Premium Beautiful yang betul, difittingkan sehingga anda rasa selesa, diajar cara pakai supaya lemak-lemak degil tu boleh dihilangkan secara selamat dan berperingkat. InsyaAllah anda akan puas hati dan akan dapat hasil yang diinginkan.

I am one of the Premium Beautiful Expert.
Selalu dapat pertanyaan dari mereka yang pertama kali nak pakai PB dengan soalan-soalan seperti ini:
Corset ni tak panas ke?
Pakai corset tak rimas ke?
Pakai corset ni nanti rasa sendat, sesak, perut rasa senak, nak makan pun susah.
Susah nak pakai, lepas tu susah nak pergi toilet
Pakai nanti susah nak bergerak
Kawan pakai tapi tak jadi pun?
Percayalah, lepas pakai Premium Beautiful dari agent terlatih ini, soalan-soalan tu dah tak bermain lagi di fikiran anda sebab, bila sendiri dah pakai, ternyata itu semua hanyalah mitos dan kata-kata nakal tentang Premium Beautiful je 😀
Bila dah pakai sendiri, dah dah alami sendiri kesan menakjubkan Premium Beautiful ni, memang terus jatuh hati dan mulalah tanya boleh ke pakai time tidur? Atau terus nak dapatkan set kedua!
Even Kris Dayanti pun kata Premium Beautiful bagus banget!
Denga Premium Beautiful, anda memang boleh dapat
~badan yang cantik
~sihat dalaman
~hour glass body

Gara-gara Tsunami PB ini juga ramai yang rebut peluang untuk dapat bonus besar dengan menjadi usahawan Premium Beautiful. Sambil pakai sambil buat duit. Sambil kurus, sambil dapat income besar!

Contact your Premium Beautiful Expert today
Bulan-bulan terakhir untuk dapatkan Premium Beautiful dengan harga menarik! Rugi kalau tak grab cepat-cepat.
Untuk FREE consultation contact your Premium Beautiful Expert NOW!
Zazalina
019-307 5397
Share This