Seronok jugak dapat cuti panjang di hujung minggu. Bolehlah rehatkan diri dari segala kerja office yang memang hari-hari tengok angka je. Tapi, bila dah nama Premium Beautiful Expert, Zaza memang tak boleh duduk diam lah, rasa nak buat kerja ni sepanjang masa. Dah macam ketagih pulak.
Sabtu, temankan rakan kongsi Lynna jumpa dengan seorang penjawat awam yang berminat nak buat side income dengan business ni. Alhamdulillah, makin ramai yang berminat nak sertai kami. Memang kami sangat alu-alukan sesiapa saja yang nak buat business ni. Masa Zaza mula-mula tau tentang biz ni Zaza terus jatuh hati sebab seriously biz ni tak sama langsung macam biz yang selalu ada kat online tu. InsyaAllah kalau anda betul-betul serius nak berniaga, Zaza boleh ajar, dengan syarat, anda kenalah juga beri komitmen dan rela diajar dan mengajar. Apa-apa perniagaan pun, memang kena beri komitmen yang lebih jika benar-benar nak berjaya.
Kebetulan Ana pun ada sama, so sambil-sambil tu discuss serba sedikit tentang next plan dan perjalanan business dengan Ana. 
Bergaya Ana dengan brooch Chanel nya. Brooch ni sangat istimewa atas penghargaan untuk Ana yang berjaya buat RM100K sales dalam sebulan! Dihadiahkan sendiri oleh mentor CDM Salha Zain. Fuh, beruntung kan buat business ni. Buat je seperti yang disuruh, tak pasal-pasal dapat pakai Chanel ori yang harga ribu-ribu secara Free je. 
Ahad pulak bersama dengan my top Premium Beautiful expert dari Shah Alam, Ayu dan Premium Beautiful Expert Perak, Azidah. 

Terima kasih Ayu dan Azidah sanggup luangkan masa. Lagi-lagi Azidah yang sanggup turun dari Perak.

Esoknya, terus Azidah borong set Premium Beautiful sebab customer dah tak sabar sangat nak pakai. Tahniah Azidah, baru je buat business terus borong set PB. Baru je ambil set bulan lepas, ni dah terpaksa ambil lagi sebab demand yang sangat tinggi.
Seronok buat kerja dalam kumpulan. Kalau ada yang minat nak berniaga dan nak sertai kami, boleh whatsapp Zaza 019-3075397

Share This