Banyak rasanya yang nak Zaza kongsikan, tapi tak jumpa waktu yang sesuai nak tulis. Memang busy sikit kebelakangan ini. Dekat office busy dengan monthly closing account dan juga GST. Fuh, memang pening kepala sejak GST dilaksanakan. Accounting system ada sedikit pertukaran, dengan invoice dan pembayaran GST ni, kepala ada sedikit pusing. Hehe.. Tapi, jangan risau lah, pusing-pusing pun, customer tetap dilayan tip top, insyaAllah. 
Alhamdulillah, semakin banyak dapat berita gembira dalam business ni. Ini yang buat semakin suka dan sayang dengan business ni. Siapa sangka, dulu Zaza seorang yang tak pernah jual apa-apa. yang pemalu, pendiam tapi sekarang ni dah boleh mengorak langkah satu demi satu. Sememangnya banyak lagi tangga-tangga yang perlu didaki, dan apa yang Zaza perolehi sekarang merupakan titik permulaan untuk Zaza lebih berjaya pada masa-masa akan datang. 
Baru-baru ini, Zaza sempat meluangkan masa dengan rakan kongsi dari Shah Alam, fitting customer dekat HUKM. Customer kali ni seorang nurse. Ini pertama kali berjumpa dengan Puan Nurse ni, tapi, macam dah mesra pulak dengan dia. boleh katakan hari-hari beliau akan update perkembangannya memakai Premium Beautiful ni. Dan alhamdulillah, sentiasa je ada khabar gembira dari beliau. Zaza akan tuliskan testimoninya dalam entry lain. Tunggu ya 😀
Perkara pertama yang keluar dari mulut beliau sewaktu sarungkan Premium Beautiful ni, sedapnya, selesanya. Tak macam korset dulu. Untuk pengetahuan semua, sebelum ni puan nurse ni memang pernah memakai Premium Beautiful tapi tak konsisten, dan tak dapat penerangan yang secukupnya tentang Premium Beautiful ni dari agennya sebelum ni. Disebabkan itu, beliau kadang-kadang je pakai Premium Beautiful ni, dan selepas bersalin, terus badannya naik, dan akibatnya, badan terutama bahagian perut semakin membesar, dan PB nya dah tak muat untuk dipakai lagi. Selepas itu, dia cuba makan supplement untuk kurus, boleh lah kurus juga walaupun tak seperti yang diharapkan, dan shape badan pun tak cantik seperti memakai PB. Kebetulan, ada orang offer set PB dengan harga yang sangat murah. Tapi kebiasaannya jika membeli PB yang untuk clearance stock ni, saiz yang ada pun tangkap muat je, badan kita pun tak diukur, agak-agak muat PB tu, terus beli, tanpa tau saiz yang sebenarnya yang patut dipakai. Bila dah beli, rasa tak selesa, dan cangkuk dekat bahagian bra pun dah rosak. Inilah yang terjadi dekat puan Nurse ni. Sebab tak puas hati tak kurus-kurus juga, itu yang terjumpa Zaza. Dan, dia kata happy sangat bila dapat jumpa dengan Zaza sebab barulah dia tau cara pemakaian PB yang betul, dan selesa. Memang dia terus terkejut bila Zaza sarungkan PB ke badannya. Dia kata, kenapa dulu tak sedap macam ni? Yang ni memang selesa, badan pun dah tak sakit-sakit.
Dah lepas fitting nurse ni, kami bergerak ke Shah Alam pula. Rakan kongsi Zaza ni, happy sangat sebab dapat ramai customer PB. Itu yang kami terus ambil stok PB untuk dipakaikan kepada semua customernya. 

Inilah Ayu, rakan kongsi Zaza. Kalau nak tau, Ayu ni merupakan peserta rancangan Ustazah Pilihan dekat Astro Oasis dan bergerak aktif sebagai pendakwah bebas. Sekarang ni, semakin ligat menguruskan business dengan Top Leaders Circle. Asalnya nak guna untuk keperluan sendiri, tapi bila sendiri dah guna, dia sendiri rasa teruja nak kongsi kelebihan produk-produk ini kepada semua. Tapi bila dah buat business sendiri, Zaza pun turut sama excited bila hari-hari dia update, ramai sangat yang nak pakai PB ni, sampai tak menang tangan. Itu yang pelik bila orang kata susah nak jual PB ni, stok banyak simpan bawah katil. Tapi kami dekat Top Leaders Circle ni, hari-hari restock. 
Kalau nak tau, Ayu ni baru je melahirkan anak kedua, melalui pembedahan. Tapi, bila tengok dia sekarang ni, ramai yang tak percaya, betul ke baru melahirkan baby sebab sekejap je dah slim, macam remaja pulak. Ha, rahsianya, dah tentulah dengan Premium Beautiful.
Sempat lagi sampaikan beberapa amanat untuk Ayu. Hihi..
Kepada orang-orang sekitar Shah Alam, yang nak pakai Premium Beautiful, boleh cepat-cepat set appointment dengan Ayu. Service memang confirm puas hati 😀
Ayu

019 619 3652


Untuk keterangan lanjut tentang Premium Beautiful, boleh hubungi Zaza.
Sempena bulan Syawal yang bakal menjelang ni, nak bagi special price untuk anda yang dapatkan set Premium Beautiful ni sebelum 1 Syawal. Kalau nak tau, boleh whatsapp Zaza ok.
Zazalina

019 307 5397
Share This