Fuhh.. Memang weekend baru ni sangat awesome. Tiga hari berturut-turut penuh dengan aktiviti bersama Top Leaders Circle. Walaupun penat, tapi rasa berbaloi-baloi. Mana taknya, penuh dan sarat dengan ilmu dan aura-aura positif.
Jumaat seperti biasa kelas dekat TLCC, Gombak. Tapi yang menariknya, group kami yang kena bertugas malam tu. Dan yang paling istimewa, malam itu kami ada speaker istimewa yang dijemput khas untuk beri kata-kata semangat dan motivasi iaitu CDM Hamisah. Memang rasa seronok dengar ucapannya. Yang paling saya suka bila beliau kata “bukan orang yang hebat yang akan berjaya, tapi orang yang hati baik yang yang akan berjaya dan kekal”. Semua orang boleh jadi hebat, tapi hati juga kena hebat kan. 
Ini antara gambar-gambar pada malam itu.

Kuna dipertanggungjawabkan menjadi emcee pada malam itu. Great job Kuna. Suka dengar Kuna berkongsi kisah suka duka di sebalik awal pembabitan dalam business ini.




Iynas, speaker untuk produk superbrand Premium Beautiful. Memang Premium Beautiful ni teman baik wanita. Ye, lah, dengan berpremium beautiful, alhamdulillah, semua masalah wanita dapat diatasi. Sebab tu, Premium Beautiful ni, adalah produk wajib yang perlu ada bagi setiap wanita. Tak salah melabur untuk kesihatan seumur hidup.



Seronok dengar perkongsian daripada mentor, Salleha Roslan. Sentiasa je ada ilmu-ilmu baru untuk dikongsikan.  



Tak sah kalau tak dengar suara mentor CDM Salha Zain. Setiap minggu pun sentiasa teruja dengar perkongsian beliau. Mentor yang sangat komited yang sentiasa nak anak buahnya juga turut berjaya.



Jemputan khas malam itu, CDM Hamisah. Seronok sangat dengar beliau bercertia tentang pengalamannya. Banyak kata-kata nasihat dan motivasi diberikan kepada kami malam itu. Itu yang istimewanya berada dalam business ni, kerana business ini adalah buat secara berkumpulan.


Meriah bila berkumpul bersama dengan Top Leaders Circle


Itu kisah hari Jumaat. Hari Sabtu pula, saya akan ceritakan dalam next entry. 
Share This