Isnin lagi! Haha, bagaimana pagi anda hari ni? Blues ke rock? Bertabahlah kita ya. Biasalah, pagi-pagi Isnin ni dengan cuaca yang ala-ala mendung memang mood kita pun nak terikut dengan cuaca. Tapi, jangan dilayan sangat perasaan tu. Apa kata kita mulakan hari kita dengan penuh semangat dan azam yang kuat. Semoga rezeki kita dipermudahkan hari ni.
Bercakap tentang weekend yang lepas. Zaza rasa bersyukur dan gembira sebab penuh dengan aktiviti dihabiskan bersama keluarga, rakan-rakan dan juga aktiviti business. 
Tengah hari, Zaza ke Cheras ada jemputan kenduri di rumah kawan kakak Zaza yang buat majlis aqiqah dan cukur jambul untuk anaknya. 
Dengan my sis. 
Datang waktu makan tengahhari, memang berseleralah makan kan. Ada pulak sate, memang bercucuk-cucuk la makannya.
Petang pulak terus ke Rawang, berkunjung ke rumah rakan lama, Sri. Rakan sekolah dari Form 1 dulu. Excited la kan, sebab lama tak jumpa. Last jumpa rasanya masa raya 2012. So, Sabtu lepas, kawan Zaza ni buat kenduri doa selamat sebab berpindah ke rumah baru dan kenduri sempena kakaknya yang akan ke Tanah suci Mekah untuk menunaikan haji. 
Banyaknya makanan! Haha.. Tadi dah makan banyak, datang kat sini takkan nak tengok je kan. Memang makan lagi lah nampaknya. Nasib baiklah sentiasa je sarung Premium Beautiful corset ni. So, orang kata, nak makan lebih dari biasa tu tak risau sangat. Takkan ada pertambahan saiz ke atau pertambahan berat badan bila kita memang konsisten dengan PB ni. Sebab tu Zaza suka sangat-sangat korset ni. Untuk orang yang macam Zaza yang takda masa nak bersenam dan tak suka pulak nak control makan, memang corset ni sangat-sangat sesuai tau. 
Malam pula, lepas balik dari Rawang, terus ke Wangsa Maju jumpa customer yang nak pakai Premium Beautiful dan nak hantar PB untuk direpair. Kan dah kata, PB ni warranty seumur hidup, so kalau ada kerosakan PB, contact je balik agen yang uoll beli PB tu, ataupun boleh je contact Zaza. Rugilah kalau tak hantar untuk direpair, sebab FOC je tau. Jangan pulak kalau cangkuk tercabut ke uoll jahit sendiri. Zaza tahu memang boleh buat sendiri, tapi full use lah warranty yang diberi ni, lagipun benang yang digunakan untuk jahitan PB ni memang tak sama dengan benang yang kita gunakan. Dan lagi, lepas hantar tu, confirm PB uoll akan nampak cantik seperti baru.
Buat business ni memang seronok sebab sambil jalan-jalan pun, duit masuk dalam account. 😀
Balik rumah, makan lagi, sebab kawan tapaukan makanan dari kenduri tadi. Haha, bekerja keras cik PB kita.
Dengan Hazira, yang Zaza kenal sejak dari darjah 1 dan Fauziah sejak dari Form 1. Semoga persahabatan kami terus berkekalan selamanya. InsyaAllah.
Share This