OOTD Zaza pada Majlis SM SSM baru-baru ini adalah dari koleksi Zawara., Tapi, ini ekslusif hanya terdapat di Zalora saja. Zaza memang kesuntukan masa nak cari baju so teringat kat Zalora ini. Zaza pernah beli dari sini masa majlis kahwin anak buah tahun lepas. So, bila tengok baju-baju kat dalam ni hati terpikat pulak dekat dress dari Zawara ni. Selain Zawara, terdapat banyak lagi koleksi dari designer terkenal tanah air dan boleh beli dengan harga yang berpatutan. Nak puji lagi service Zalora ni. Masa tu Zaza memang dah suntuk nak cari baju, so Zaza pun cuma dapat cari online je. Tapi, beli dengan Zalora ni memang tak risau. Sure sempat nak pakai. Zaza order petang Rabu, pagi Khamis dah dapat dah. Efficient sangat kan servis dia. Memang puas hati sangat. Zalora pun boleh buat COD sekarang ni. 
Dress ini pulak memang selesa sangat, Dress Zawara memang tak pernah menghampakan. 
So kalau ada yang macam Zaza tak sempat nak cari baju istimewa saat-saat akhir boleh beli kat sini je,
Share This